УкрРус

Вологий корм для собак

636 товарів
Спочатку:
Вологий корм для собак

          Вологий корм для собак готують із м'яса, змішаного з допоміжними інгредієнтами. Усередині упаковки — натуральний протеїн, концентрація якого вища, ніж у твердих гранулах. Склад рідко доповнюють вуглеводами, що допомагає контролювати вагу. Оскільки собачі консерви піддають пастеризації, це зменшує можливість використання штучних консервантів.

          Мокрий корм для собак — оптимальний варіант збалансованого щоденного раціону для цуценят і літніх улюбленців. Якщо тварина має проблеми з пережовуванням, сухий корм не підходить. Шматочки збагачують натуральними ароматизаторами, що приваблює улюбленців-гурманів. Головна перевага — заповнення водного балансу. М'ясні консерви для собак на 80% складаються з води.

          Корисний вологий корм повністю покриває потреби тварини в поживних речовинах. Він зміцнює імунну систему, підтримує стан шкіри та шерсті. В інтернет-магазині MAUDAU можна купити спеціалізований вологий корм для собак. Наприклад, для хвостатої улюблениці під час вагітності, якій важливо отримувати додаткову порцію амінокислот.

          Як виготовляють вологий корм для собак

          М'ясо надходить на завод у сирому чи замороженому вигляді. Його перевіряють на якість у лабораторії.

          Якщо все гаразд, м'ясо подрібнюють. Білок тваринного походження є основою мокрого корму для собак. М'ясний фарш змішують з овочами, злаками, травами. Наприкінці рецептуру доповнюють вітамінами та мінералами. Якщо провести вітамінізацію у процесі термічної обробки, корисні мікроелементи руйнуються. Іноді додають порцію загусника, якщо готують желе або паштет. Вологий корм для собак упаковують в індивідуальний контейнер, наприклад — у металеву банку.

          Фінальний штрих — пастеризація. Герметично упаковані консерви для собак обробляють за високих температур. Це продовжує термін придатності та перешкоджає розвитку патогенних бактерій.

          Критерії вибору вологого корму для собак

          Щоб знайти варіант, який не тільки сподобається хвостатому другові, а й принесе максимальну користь, вибирайте продукцію за основними критеріями:

          1. Вид. Залежить від уподобань тварини. Мініпородам підійде паштет, а великим — шматочки в підливці.
          2. Тип собаки. Від розміру вихованця залежить склад. Наприклад, собачі консерви для гігантських порід містять хондропротектор, який захищає суглоби. Продукцію для йоркширських тер'єрів збагачують клітковиною.
          3. Вік. Впливає на показники енергетичної цінності. Підвищені — в раціонах для цуценят. Знижені — в м'ясних консервах для літніх собак.
          4. Тип кормів. Вирізняють чотири класи: економ, преміум, суперпреміум, холістик. Перший варіант продукції виготовляють із рослинних протеїнів. Золота середина — вологий корм для собак класу «преміум» або «суперпреміум». Крім м'яса, до складу входять безпечні субпродукти, такі як серце, нирки, легені. Холістик не містить зернових. Це найкращий варіант на ринку, розрахований на виставкових собак.
          5. Джерело білка. В основному його одержують із червоного м'яса: оленини, свинини, телятини, яловичини. Також використовують птицю та рибу. Вибір залежить від особливих потреб тварини. Наприклад, мокрий корм для собак на основі лосося та оселедця позитивно впливає на стан вовни.

          Не забувайте, що мокрий корм для собак не підлягає тривалому зберіганню. Після відкриття упаковки його потрібно дати улюбленцю відразу. Якщо температура в приміщенні висока, як це буває влітку, відкривайте консервну банку безпосередньо перед годуванням.

          Чому вигідно купити вологий корм для собак у маркеті важливих штук MAUDAU

          Інтернет-магазин пропонує широкий асортимент оригінальної продукції, тому підібрати збалансований раціон можна для будь-якого улюбленця. Доставку забезпечить кур'єр чи поштова служба. На оформлення замовлення потрібно 5–7 хвилин. Сплатити товар можна на сайті або після отримання. Якщо виникнуть питання, доступна консультація з онлайн-менеджером.

          0 800 75 83 68

          Безкоштовно з будь-яких номерів

          0 44 355 83 68

          Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора

          Слідкуйте за нами:

          Ми приймаємо:

          © Інтернет-магазин MAUDAU 2024

          Допомога
          Блог MAUDAUДоставкаОплатаПовернення та гарантіяПрограма «Власний Рахунок»КонтактиПублічна офертаПро насВакансії
          Служба підтримки
          0 800 75 83 68

          Безкоштовно з будь-яких номерів

          0 44 355 83 68

          Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора

          Пн-Нд: 9:00-21:00

          E-mail:[email protected]

          Цей сайт захищено reCAPTCHA, Політикою конфіденційності та Умовами використання Google