УкрРус

Вологий корм для котів

1097 товарів
Спочатку:
Вологий корм для котів

          Кішка — м'ясоїдна тварина. У дикому середовищі вона харчується білками тваринного походження, оскільки організм просто не пристосований до засвоєння поживних речовин із рослин. М'ясні консерви для котів містять таурин, аргінін, арахідонову кислоту, комплекс вітамінів В6 і В12. Якщо їх не вистачає, організм хвостатого улюбленця не функціонує повноцінно. Розрахувати правильну концентрацію життєво необхідних речовин в їжі домашнього приготування складно, тому власники вибирають магазинний корм, найчастіше — вологий. Він відрізняється збалансованим складом і насиченим ароматом, який приваблює хижака.

          Рідкий корм для кішок продається в індивідуальних металевих банках, павучах чи ламістерах. М'ясні консерви містять високий відсоток вологи. Їжа залишається стерильною, доки господар не відкриє упаковку. Єдиний нюанс — не надто тривалий термін зберігання, як у сухих гранул. При цьому свіжість щоденного раціону легко відстежується за маркуванням, чого не скажеш про продукти зі столу господаря.

          Як виготовляють вологий корм для котів

          На завод сировина надходить у свіжому вигляді. Після оформлення постачання кожен інгредієнт проходить перевірку в лабораторії. За бажанням сировину заморожують, щоб позбутися патогенних мікроорганізмів.

          Початкова стадія виробництва м'ясних консервів для кішок — підготовка та зважування компонентів. Готову порцію м'яса подрібнюють у м'ясорубках, поки консистенція стане схожою на фарш.

          Далі — змішування. Процес відбувається у величезних резервуарах. Після цього за допомогою форм готують ковбаски, які термічно обробляють для стабілізації.

          Наступний етап — нарізка. Проходить у спеціальних машинах. Якщо готують підливу або желе, додають суміш на основі води, загусника та ароматизатора. Готовий вологий корм для кішок розфасовують зручними упаковками різного об'єму.

          Фінальний штрих — пастеризація. Процедуру проводять після герметичного запечатування упаковок під впливом тиску та високих температур. Це продовжує термін придатності. Упаковку охолоджують, маркують і відправляють у продаж.

          Рецепт мокрого корму для котів неодмінно містить натуральний білок. Його одержують із:

          • курки;
          • індички;
          • телятини;
          • яловичини;
          • кролика;
          • качки;
          • лосося;
          • тунця;
          • креветок.

          Додатковий білок надходить із субпродуктів — подрібнених хрящів, шлунків, сердець, нирок, легень. До складу також входять овочі. У пріоритеті — томат і буряк. Вони містять клітковину. Іноді додають крупи. Наприкінці рецептуру збагачують корисними вітамінами та мінералами, а також натуральними оліями.

          Критерії вибору вологого корму для котів

          Різноманітність текстур допоможе догодити вихованцю-гурману. Але вибір залежить не тільки від особистих уподобань тварини, але і від її фізіологічних особливостей. Наприклад, м'який вологий корм для котів — відмінний варіант для кошенят або літніх вихованців. Також кошеняті рекомендовано монобілок. Доросла кішка не настільки активна, тому концентрацію протеїнів і жирів знижують.

          Важливим є розмір кішки. Маленькому кошеняті підходить паштет, а мейн-куну — великі м'ясні шматочки в підливці. Враховуйте особливі потреби:

          1. Гіперактивним важлива додаткова доза кальцію та фосфору. Ці мікроелементи захищають опорно-руховий апарат від перенапруги.
          2. Вагітним і тим, хто годує, потрібна фолієва кислота.
          3. Турбота про шкіру та шерсть включає L-тирозин, який позитивно впливає на стан шкірних покривів.
          4. Для стерилізованих тварин енергетична цінність раціону знижується, а також включають добавки, які перешкоджають розвитку патологій сечовивідних шляхів.
          5. При захворюваннях ШКТ до складу входять клітковина та пребіотики, що відновлюють мікрофлору.
          6. При харчових алергіях виключається потенційний алерген, особливо злаки.

          Не забувайте про різні класи вологого корму для котів:

          • економ — містить низькоякісний рослинний білок;
          • преміум і суперпреміум — золота середина зі збалансованим складом;
          • холістік — підходить для щоденного харчування, але переважно розрахований на виставкових кішок.

          Зверніть увагу на продукцію культових брендів: Carnilove, Optimeal, Royal Canin, Purina One. Вони здобули хорошу репутацію на ринку, оскільки використовують якісну сировину, а також залучають до розробки нутриціологів і ветеринарів.

          В інтернет-магазині MAUDAU можна купити вологий корм для котів різної ваги — від 30 г до 1 кг. Останній варіант — оптимальний, якщо вихованець постійно харчується м'ясними консервами. Тоді продукт не зіпсується. Маленький пауч — чудовий варіант для знайомства з новим смаком чи торговою маркою.

          Чому вигідно купити вологий корм для котів у маркеті важливих штук MAUDAU

          Інтернет-магазин пропонує понад 900 різних позицій. Комфортний фільтр скорочує час на пошуки до 5–7 хвилин. В онлайн-каталозі знайдеться продукція як для щоденного вживання, так і для заохочення.

          Ціна на продукцію залишається доступною. Вигоду посилює гуртова знижка та акції. Доставку Києвом здійснює кур'єр в обумовлений час. Із замовленням рідкого корму для кішок в інше місто України допоможе Нова Пошта чи Укрпошта. Розрахуватися за покупку можна на сайті — банківською карткою або переказом на розрахунковий рахунок. Також доступна оплата готівкою після отримання.

          0 800 75 83 68

          Безкоштовно з будь-яких номерів

          0 44 355 83 68

          Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора

          Слідкуйте за нами:

          Ми приймаємо:

          © Інтернет-магазин MAUDAU 2024

          Допомога
          Блог MAUDAUДоставкаОплатаПовернення та гарантіяПрограма «Власний Рахунок»КонтактиПублічна офертаПро насВакансії
          Служба підтримки
          0 800 75 83 68

          Безкоштовно з будь-яких номерів

          0 44 355 83 68

          Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора

          Пн-Нд: 9:00-21:00

          E-mail:[email protected]

          Цей сайт захищено reCAPTCHA, Політикою конфіденційності та Умовами використання Google