Укр
Рус
Характеристики
Продавець:
Продавець:
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Слідкуйте за нами:
Ми приймаємо:
© Інтернет-магазин MAUDAU 2024
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Пн-Нд: 9:00-21:00
Немає в наявності
2 099 ₴
Вино Castello di Radda (Кастело ді Рада) Chianti Classico Gran Selezione Vigna il Corno виготовлене з винограду, який збирають виключно вручну, з окремого виноградника Іль Корно (Il Corno), який перекладається як ріг або горн. Лози розташовані на висоті 400 метрів та мають південну експозицію. Землі під виноградником мають вапняково-глиняну та кам'янисту структуру. Вік виноградника близько 20 років. Він відрізняється низькою врожайністю (45 – 50 ц/га винограду), але виробники наголошують на ідеальній стиглості грона. Виноград збирають вручну до ящиків по 20 кг. Грона відбирають під час збору і вдруге на сортувальному столі виноробні.
Виноробня: компанія Castello di Radda належить сім'ї Беретта, яка протягом останніх 500 років займається виробництвом зброї. У 2003 році власники прийняли рішення відновити 55 га виноградників на купленій виноробні та збудували новий великий льох, висічений у скельній породі під землею. Над проєктом працював архітектор Спартако Морі. Кастелло ді Радда розташована у східних пагорбах у районі Кастелло ді Вольпая.
Колір: рубіновий з гранатовим відтінком
Аромат: яскравий комплексний аромат з відтінком червоних ягід, нотами ванілі та спецій
Смак: складний, але свіжий, з хорошою кислотністю, добре інтегрованими танінами та тривалим післясмаком
Гастрономічна сполучність: рекомендується подавати зі стравами з червоного м'яса, дичиною, ковбасками на грилі, витриманими сирами
Вініфікація: свіжозібрані ягоди винограду подрібнюються перед ферментацією, що проходить при контрольованих температурах у танках з нержавіючої сталі. Чотири тижні відбувається мацерація на шкірці. Після цього вино проходить малолактичну ферментацію у великих дубових бочках та проводить близько п'яти місяців на тонкому дріжджовому осаді
Витримка: триває понад 20 місяців у дубі, після чого вино ще щонайменше рік проводить у пляшці перед продажем
Класифікація: DOCG
Рейтинги: Decanter - 95, Wines Critic - 94
Сорт винограду: Cанджовезе
Регіон: Тоскана
Виробник: Castello di Radda, Італія.
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
У цього товару ще немає відгуків.
Даруємо 25 балобонусів за інформативний відгук
Немає в наявності
2 099 ₴
Код товару: MD_469884
Характеристики
Продавець:
MAUDAU