Укр
Рус
Характеристики
Продавець:
Продавець:
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Слідкуйте за нами:
Ми приймаємо:
© Інтернет-магазин MAUDAU 2024
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Пн-Нд: 9:00-21:00
Немає в наявності
1 199 ₴
Вино Ferraro Maurizio (Ферраро Мауріціо) Solo Vino Rosso Grignolino виготовлене із добірних сортів винограду. Воно ідеально поєднує у собі традиції предків, вишукану елегантність та шляхетність. Виготовлене зі 100% Гриньоліно, одного з найдавніших та найшанованіших місцевих сортів, вино походить з єдиного виноградника, орієнтованого на схід. Лози більше ніж 55 років тому висадив дід нинішнього власника винного будинку.
Виноробня: у далекому 1819 Мауріціо Ферраро обміняв осла, на невелику ділянку землі, на якій росли лози. Його пра-пра-племінник, теж Мауріціо Ферраро, отримав кваліфікацію енолог і взявся за сімейну справу з великою відданістю і пристрастю. Вина з цієї виноробні унікальні, як і вона сама, без стандартизації, характерної для вин масового виробництва. З 2006 р. під час виробництва вина не використовують жодних хімічних продуктів, зокрема сульфітів, а також жодних продуктів тваринного походження. Власник компанії поважає екосистему і прагне менше шкодити довкіллю, щоб збільшити позитивний вплив на планету за допомогою органічного виноробства.
Колір: насичений червоний
Аромат: жвавий та яскравий, з нотами заспиртованої вишні, лісу, тонкими відтінками хлібної скоринки, червоної смородини та кориці
Смак: насичений та свіжий, з яскравими танінами та високою кислотністю роблять це вино незабутнім і навіть "диким". У післясмаку відчутна вишня
Гастрономічна сполучуваність: добре поєднувати з усіма стравами з томатним соусом та свіжими томатами: піцою, пастою, ризотто, рагу, а також з м'ясом індика у ягідному соусі
Вініфікація: сировина проходить спонтанну ферментацію сталі з 22 денною мацерацією. Потім вино залишають на осаді на 123 дні
Витримка: протягом 104 днів у дубових бочках. Перед розливом у пляшки його не відфільтровують
Класифікація: IGT
Сорт винограду: Гриньоліно
Регіон: П'ємонт
Виробник: Ferraro Maurizio, Італія.
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
У цього товару ще немає відгуків.
Даруємо 25 балобонусів за інформативний відгук
Немає в наявності
1 199 ₴
Код товару: MD_469887
Характеристики
Продавець:
MAUDAU