Укр
Рус
Характеристики
Продавець:
Продавець:
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Слідкуйте за нами:
Ми приймаємо:
© Інтернет-магазин MAUDAU 2024
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Пн-Нд: 9:00-21:00
В наявності
919 ₴
Вино Buccia Nera Toscana PA'RO Orange демонструє соковиту текстуру та гарну структуру танінів, з фруктовими та трав'яними відтінками з мінеральністю та свіжим післясмаком. Яскравий аромат з відтінками сушених трав, стиглих жовтих фруктів та цедри. Вино має яскравий золотисто-лимонний колір.
Виноробня: Історія компанії розпочалася ще наприкінці XIX ст. Нове життя вдихнули у проєкт у 2000 році. Використовуючи досвід поколінь та сучасні знання, почали працювати на виноградниках, оливкових гаях та фруктових садах з дбайливим ставленням до природи та органічним підходом. А при виготовленні вина - принцип мінімального втручання зі спонтанною ферментацією, відсутністю домішок та мінімальним внесенням сульфітів при розливі.
У 2004 році відбулася реконструкція винного льоху, де також додали сталеві резервуари та дубові бочки на додачу до бетонних чанів.
Вініфікація: Виноградні лози виростають на висоті 350-450 м над рівнем моря з південно-західною експозицією. Грунти глинисто-гравійні з гарною дренажністю. При обробці лози практикують органічне землеробство, але в виноробні - принцип мінімального втручання у процес вінификации. Бродіння відбувається спонтанно, без участі дріжджів, що культивуються. Вино проходить природний процес стабілізації.
Виноград збирають у середині жовтня. На виноробні проходить делікатне подрібнення із відділенням гребенів. Сік винограду залишається в контакті зі шкіркою протягом усього спиртового бродіння, яке виникає природним чином і проходить у чанах із нержавіючої сталі з контролем температури. Загальний період екстракції речовин зі шкірки винограду (skin contact) триває 4 тижні. Вино стабілізується та витримується у сталевих резервуарах 8 місяців та 2 місяці у пляшці.
Рейтинги: Decanter - 91/100
Сорт винограду:
Гастрономічна поєднання: з білим м'ясом, стравами з грибів та сирами з блакитною пліснявою.
Примітка: дизайн пляшки та етикетки на зображенні може відрізнятись від фактичного.
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
Відгуки (2)
Даруємо 25 балобонусів за інформативний відгук
Непогане помаранчеве
Це не вино, а уксус, взагалі неможливо пити, 750 грн вилив в унітаз.
В наявності
919 ₴
3.0
2 відгукиКод товару: MD_475780
Характеристики
Продавець:
MAUDAU