Укр
Рус
Характеристики
Продавець:
Продавець:
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Слідкуйте за нами:
Ми приймаємо:
© Інтернет-магазин MAUDAU 2024
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Пн-Нд: 9:00-21:00
Немає в наявності
154 ₴
Вино Domaine le Songe de Don Bosco Apprendre a Vivre Var IGP блідо-рожевого кольору з гарними відблисками. Свіжий, гармонійний аромат розкривається тонами стиглих червоних та екзотичних фруктів, ягід та весняних польових квітів. Смак ніжний, сухий, витончений, з фруктовими нотами та збалансованою кислотністю. Післясмак свіжий, ягідний і приємний.
Маєток Le Songe de Don Bosco розташований у Варі, між Тулоном і Єром, за кілька кілометрів від центру Ла-Кро. Він вигідно відрізняється винятковим розташуванням у лощині між пагорбами, порослими дубами та соснами, на зверненій на південь рівнині, де чергуються поля, луки та виноградники. епохи. Три типи грунту, що становлять потужний терруар, роблять свій внесок у створення вин з вираженою індивідуальністю: сланцевий грунт, що простягається від краю масиву Мор на схід, вапняний піщано-глинистий грунт, що виходить на захід, кам'янистий глинисто-піщаний грунт на в'їзді в садибу. Виноградник має площу 86 га. Вина виробляються відповідно до традиційних методів.
На початку 2017 року з приходом нового керівництва було введено в дію нові напрямки, які прагнуть народжувати вина з характером, структуровані та яскраві, з певною індивідуальністю. Господарство використовує такі сорти винограду як Мурведр, Гренаш, Каріньян, Сіра, Каберне Совіньйон, Мерло, Тібурен для червоних та рожевих вин, Совіньйон, Семільйон, Віоньє, Ролл та Уні Блан для білих.
Вініфікація: урожай збирається в міру дозрівання механічним способом. Стабілізація перед ферментацією при температурі 4°С протягом десяти днів. Ферментація за низької температури від 14 до 16°С
Гастрономічне поєднання: чудовий аперитив, добре подавати з рибними рулетиками, приправленими спеціями, сирими овочами, морепродуктами, стравами з риби, креветками з трав'яними приправами, відмінно з суші, сашими, ковбасними виробами
Температура подачі: 8-10 °C
Сорт винограду:
Регіон: Вар, Прованс
Примітка: дизайн пляшки та етикетки на зображенні може відрізнятись від фактичного.
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
У цього товару ще немає відгуків.
Даруємо 25 балобонусів за інформативний відгук
Немає в наявності
154 ₴
Код товару: MD_565187