Укр
Рус
Характеристики
Продавець:
Продавець:
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Слідкуйте за нами:
Ми приймаємо:
© Інтернет-магазин MAUDAU 2025
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Пн-Нд: 9:00-21:00
Marani Kondoli Saperavi - витончене червоне вино, яке виробляється із знаменитого грузинського сорту Сапераві, культивованого на історичному винограднику «Кондолі» в серці Кахетії. Унікальна техніка виноградарства включає в себе "зелений збір". Цей процес підсилює концентрацію цінних компонентів ягід, роблячи кожну пляшку Marani справжнім вираженням грузинської майстерності.
Marani Kondoli Saperavi вражає своїм глибоким червоним кольором з цеглистими відтінками. Аромат багатий та складний, з фруктовими відтінками чорної смородини та ожини, доповнений нотами лакриці та диму, що надають виразності та глибини. Смак вина демонструє чудовий баланс, між багатими фруктовими тонами та гладкістю танінів, створюючи довгий та приємний посмак.
«Marani» - бренд грузинського винзаводу «Телавський винний погріб», та одночасно, його друга назва (в перекладі з грузинської - споруда для зберігання вина). Завод розпочав свою роботу у 1915 році, саме тоді підприємець Кохтабеладзешвілі заснував його. Роботу компанії було побудовано на старовинних традиціях виноробства. В розпорядженні були виноградники біля села Кондолі, що займають площу 340 га. Вина компанії щорічно отримують безліч нагород, а експорт продукції здійснюється в більш ніж 15 країн світу.
Наприкінці вересня добірний виноград збирався в маленьких коробках по 10-12 кг, після гребневідділення сусло потрапляє в маленькі французькі відкриті бочки по 225 л, де і починається бродіння. Під час усього процесу ферментації занурення шапки відбувається вручну. Після 20-25 денної мацерації вино зціджують у закриті дубові діжки, де витримують близько 1 року, а після розливу дозріває в пляшках.
Marani Kondoli Saperavi ідеально підходить для супроводу ситних страв. Це вино чудово доповнить меню грузинської кухні, а також страви з свинини, яловичини та ковбасок на грилі. Вино підійде для сімейних обідів та святкових зустрічей з друзями, де стане центральним елементом столу, додаючи теплу і затишну атмосферу заходу. Рекомендована температура подачі 16-18 °С.
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
У цього товару ще немає відгуків.
Даруємо 25 балобонусів за інформативний відгук
В наявності
709 ₴
-23%549 ₴
Акція
До кінця акції 17 днів