Укр
Рус
Характеристики
Продавець:
Продавець:
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Слідкуйте за нами:
Ми приймаємо:
© Інтернет-магазин MAUDAU 2025
0 800 75 83 68
Безкоштовно з будь-яких номерів
0 44 355 83 68
Для дзвінків з-за кордону, вартість згідно тарифів вашого оператора
Пн-Нд: 9:00-21:00
Код товару: MD_444808
Характеристики
Продавець:
MAUDAU
Вино Peter Zemmer (Петер Земмер) Rollhutt Pinto Noir - елегантне та гармонійне вино з бархатистою текстурою та фруктовим характером. Виноградні лози для цього вина ростуть на схилах пагорбів на висоті 450 метрів над рівнем моря. У складі ґрунту переважають суглинок, пісок та крейда. Урожайність з гектара становить 55 см. Сприятливий середземноморський клімат регіону з достатньою кількістю тепла, світла та опадів сприяє оптимальному дозріванню винограду.
Виноробня: сімейна компанія Peter Zemmer заснована в 1928 році і є однією з найстаріших виноробств у регіоні Альто Адідже. Виробництвом вина у цьому регіоні займалися з часів римських імператорів, коли між виноробством, культурою та мистецтвом був тісний взаємний зв'язок. Протягом майже століття з моменту створення і досі виноробство є головною справою сім'ї Zemmer. Під досвідченим керівництвом винороба у третьому поколінні Петера Земмера культивується чимало сортів винограду у долині навколо містечка Кортіна. Основна філософія господарства Peter Zemmer – вино має зображати характер винограду, вирощеного у гармонійній взаємодії людини та природи.
Колір: рубіново-червоний з відблисками
Аромат: у яскравому букеті переважають ноти лісових ягід, вишні, шкіри з ледь помітними земляними нюансами
Смак: гармонійний, округлий смак з м'якими танінами та ніжними фруктовими нотами. Тривалий приємний післясмак
Гастрономічна сполучність: добре підходить до червоного м'яса, особливо тушкованої яловичини та баранини, пасти з м'ясним рагу, овочів на грилі та овочевому рагу
Вініфікація: сусло бродить при контрольованій температурі 26 - 28 °C протягом 10 днів
Витримка: 70% вина переливають у великі бочки з французького дуба, а 30% вина витримують у невеликих дубових бариках, вік яких становить 2 – 3 роки. Після купажування вино розливають у пляшки, де воно додатково витримується протягом 6 місяців
Класифікація: DOC
Рейтинги: Decanter – 92/100
Сорт винограду: Піно Нуар
Регіон: Альто Адідже
Виробник: Peter Zemmer, Італія.
Інформація про технічні характеристики, комплекту поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.
У цього товару ще немає відгуків.
Даруємо 25 балобонусів за інформативний відгук
Акція
До кінця акції 17 днів